Технологічна
картка
Начинка з сиру
Технологія виготовлення кондитерських борошняних виробів Зайцева Г.Т. Горпинко Т.М. ст. 105
Продукти
|
Витрати
сировини, г
|
|
брутто
|
нетто
|
|
Сир
|
808
|
800
|
Яйця
|
2 ½ шт.
|
100
|
Цукор
|
80
|
80
|
Родзинки
|
51
|
50
|
Вихід
|
-
|
1000
|
Технологія
приготування
1.
Родзинки помити.
2.
Сир протерти через сито.
3.
Додати яйця, цукор, підготовлені родзинки.
4.
Ретельно перемішати.
Вимоги
до якості:
Зовнішній
вигляд – однорідна маса.
Консистенція
– соковита, м'яка.
Колір
- білий.
Смак
та запах – з ароматом начинки, в міру солодкий.
Технологічна картка
Начинка з яблук ( I- спосіб)
Технологія виготовлення кондитерських борошняних
виробів Зайцева Г.Т.
Горпинко Т.М. ст. 105
Продукти
|
Витрати
сировини, г
|
|
брутто
|
нетто
|
|
Яблука свіжі
|
1150
|
1012
|
Цукор
|
300
|
300
|
Вихід
|
-
|
1000
|
Технологія
приготування
1. Свіжі яблука помити, обчистити від шкірки, видалити
насіннєве гніздо, нарізати скибочками.
2.
До яблук додати воду (20— 30г на 1 кг яблук) і варити , помішуючи, до
розмякшення яблук і загусання маси.
3. Наприкінці додати
цукор (можна додавати мелену корицю, ванілін).
Вимоги
до якості
Зовнішній вигляд – маса
не перетертих скибочок яблук без шкірки.
Колір – від кремового до світло-коричневого.
Консистенція
– м’яка, густа.
Смак та запах – приємний, помірно
солодкий, відповідає смаку яблук.
Інструкційна
карта ( I- спосіб)
Свіжі яблука помити, обчистити від шкірки. Видалити
плодоніжку і насіннєве гніздо.
Нарізати скибочками
Посипати цукром, додати воду і припустити доки маса не
загусне. Охолодити.
|
Технологічна картка
Начинка з яблук ( II-
спосіб)
Технологія виготовлення кондитерських борошняних виробів Зайцева Г.Т. Горпинко Т.М. ст. 105
Технологія виготовлення кондитерських борошняних виробів Зайцева Г.Т. Горпинко Т.М. ст. 105
Продукти
|
Витрати
сировини, г
|
|
брутто
|
нетто
|
|
Яблука свіжі
|
1186
|
830
|
Цукор
|
200
|
200
|
Вихід
|
-
|
1000
|
Технологія приготування
1.
Яблука промити.
2. Видалити насіннєве гніздо і шкірочку, нарізати
скибочками або кубиками і пересипати цукром .
Вимоги
до якості
Зовнішній вигляд
–маса не перетертих скибочок яблук без шкірки.
Колір – від кремового до світло-коричневого.
Консистенція – м’яка, густа.
Смак та запах – приємний, помірно солодкий,
відповідає смаку яблук




Немає коментарів:
Дописати коментар